Холод відступає з України: Синоптик попередила про зміну погоди та небезпеку

Погода в Україні змінюється - холод відступає з країни, у вівторок, 5 квітня, вдень у більшості областей максимальна температура повітря становитиме +12 градусів, передають Патріоти України.

У південній частині української держави очікується +10…+14 градусів, поділилася синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Експерт додала, що у вівторок характерною ознакою дня буде сильний вітер, і потрібно бути обережними.

"…Дощ, місцями з мокрим снігом, очікується у західних та північних областях", - зазначила Діденко. За її прогнозом, погода в Києві 5 квітня вночі буде холодна, очікується до -3 градусів, а вдень потепліє до +8 градусів. У столиці місцями можливий невеликий дощ.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...