Холод відступить: Синоптик розповіла, коли чекати значного потепління в Україні

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що вже з четверга, 2 квітня, в Україні потепліє, холодний антициклон Keywan відступить. Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

2 квітня в Україні очікується суха, переважно сонячна, погода. Вітер вже - із заходу та південного заходу. Найближча ніч втримає в Україні низькі градуси, передбачається -1-5, проте вдень інший напрямок вітру та інша повітряна маса принесуть значно вищі +8+13 градусів.

У Києві четвер буде вночі з невеликим морозом, -1-3 градуси, вдень вже тепліше, близько +10 градусів. Без опадів. Надалі температура повітря поступово підвищуватиметься, проте опадів суттєвих не видно.


Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...