Холодні ночі, грози та поривчастий вітер: Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні до кінця квітня

Погода в Україні в останню декаду квітня буде нестабільною. Ночі будуть холодними, а вдень температура повітря буде комфортною. Імовірність опадів невисока. Такий прогноз погоди озвучив народний синоптик Володимир Деркач, передає Телеграф, передають Патріоти України.

"Третій десятиденний відрізок місяця, 21-30 квітня, ще збереже можливість опадів, хоча низьку. Температура вдень комфортна, вночі можливе зниження температури в окремі дні", - сказав синоптик.

У свою чергу, народний синоптик Станіслав Щедрін розповів, що з 25 по 30 квітня знову прийде хвиля похолодання. Істотних опадів не буде за винятком західних регіонів країни. Там синоптик прогнозує грози. Щедрін додав, що кінець місяця буде супроводжуватися поривчастими вітрами.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...