Хореографа рятують у реанімації: Чапкіс знову потрапив до лікарні - йому важко дихати і ходити

90-річного українського хореографа і суддю шоу "Танці з зірками" Григорія Чапкіса знову госпіталізували. Знаменитість лежить у реанімації в Київській міській клінічній лікарні. За словами чоловіка, його забрали на "швидкій" в ніч на 9 лютого. Про це Чапкіс повідомив виданню "Гордон", передають Патріоти України.

Так, зараз хореограф знаходиться в реанімації, але діагноз поки невідомий. Він зазначив, що за попередньою інформацією, у нього залишкові явища після запалення легенів – у чоловіка скувало спину і ноги.

Чапкіс додав, що йому важко ходити і дихати, але в лікарні дуже хороший персонал. Також хореограф розповів, що за час хвороби значно схуд і йому важко пересуватися.

Варто відзначити, що це вже третя госпіталізація Чапкіса за останні два місяці. Вперше його госпіталізували з двобічним запаленням легенів 19 грудня. Хореограф відразу ж здав тест на коронавірус і через два дні отримав негативний результат. Напередодні Нового року його виписали. Другий раз Чапкіса госпіталізували 7 січня.

Син артиста Грег Чапкіс тоді заявив, що його батько почувається добре і ускладнень немає. Сам же Чапкіс-старший з шанувальниками не спілкувався і лише опублікував селфі з лікарні. Пізніше він зізнався, що медики за ним добре доглядали. Також Григорій Чапкіс зазначив, що після госпіталізації почав боятися смерті.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...