"Хорош смоктати ведмежу лапу": Винник потрапив у гучний скандал через участь у російському проекті (відео)

Навколо популярного українського співака Олега Винника розгорівся скандал через участь в російському проекті "Всім мир 519". На YouTube-каналі проекту з'явилося відео, в якому, крім Винника, взяли участь зірки російської естради, передають Патріоти України.

В описі до кліпу повідомляється, що це відео - "великий спільний крок до нового світу! Людство повинно припинити війни через політичні переконання, релігію, колір шкіри, невідповідність поглядів та інше... Настав час зупинитися". На каналі також опубліковано відеозвернення кожного з учасників. У своєму Винник звернувся до всіх українською мовою: "Ми прийшли в цей світ, щоб навчитися любити, а не відбирати один у одного життя".

В Instagram організатори проекту висловлюють подяку українському співаку за участь. "Шановний Олег! Ви - улюбленець мільйонів людей як в Україні, так і в усьому світі. Для нас було великою радістю, що в наш складний час українська естрада, у Вашій особі, підтримала наш проект... Ми впевнені, що дуже скоро зміниться у свідомості керівників і Росія, і Україна знову стануть дружніми народами! Разом ми зможемо багато чого! Росія любить Вас", - йдеться в повідомленні.

А ось у коментарях під відео Винника розкритикували. "Це були останні гроші, які ти заробив", "Дурень чи що? Який мир?", "Хорош смоктати ведмежу лапу", "Даремно ви так, Олег", "Для зрадників підготовлено найтепліше місце в пеклі", "Що ти робиш в цьому маскараді? Росіяни через день вбивають і калічать наших хлопців на війні", - пишуть під відео. Відзначимо, що в проекті взяли участь як артисти, які виступають в Україні, так і ті, хто підтримав анексію Криму та кому заборонено в'їзд в нашу країну.

У відео взяли участь: Володимир Познер, Олег Винник (Україна), Мірей Матьє (Франція), Алессандро Сафіна (Італія), Валерія, Сосо Павліашвілі, Ігор Крутой, Зара, Тамара Гвердцителі, Клявер, Валерій Сюткін, Дмитро Маліков, Максим Покровський, Яна Поплавська, Максим Аверін, Ксенія Алфьорова, Нонна Гришаєва, Настя Князєва, актори "Квартету І" (Каміль Ларін, Леонід Барац, Олександр Демидов), Евклід Кюрдзідіс, Наталія Подольська, Володимир Пресняков, Оксана Федорова, Владі Блайберг (Ізраїль), Олексій Кортнєв, Авраам Руссо, Дмитро Пєвцов, Аскольд Запашний, Лінда та інші.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...