"Хороший був день народження": Учасниця відвертої фотосесії в Туреччині показала нові світлини і відео з яхти

Одна з учасниць відвертої фотосесії на яхті в Туреччині Вероніка Курган, яка того дня якраз святкувала свій день народження, поділилася новими фотографіями і відео з яхти. Також вона написала, що свято їй дуже сподобалося, незважаючи на те, що в результаті їх затримала поліція. Відповідну інформацію українка опублікувала в особистому блозі в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Натурниця виклала кілька кадрів, на яких позувала під час прогулянки на яхті. Вона з'явилася з розпущеним волоссям, виразним макіяжем і в блузці з яскравим принтом.

Крім того, Вероніка зробила скриншот однієї з новин про еротичну зйомку в Туреччині, в якій якраз згадувалося про день народження, і написала такі слова: "Це означає, що це був хороший день народження".

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...