Хороший варіант, коли нікуди не беруть: Українка розповіла про найпопулярнішу роботу в США

Знайти роботу у США досить складно. Від працівника вимагають не лише знання мови, а й підтверджену кваліфікацію на ту чи іншу професію. Тому більшість емігрантів починають працювати доставщиком посилок на складі "Амазон". Про це розповідає Катерина Шеремет, яка живе у США, передають Патріоти України.

"На цю роботу легко влаштуватися, але перед тим, як затвердити кандидатуру треба чекати кілька місяців, доки перевіряють документи. З основних вимог: потрібно легальне перебування в країні, повинен бути ідентифікаційний код Америки, також в нас були американські водійські права, які одночасно служать і паспортом штату Каліфорнія", - каже Катерина.

Робота через інтернет. На телефон встановлюється програма в яку приходять оголошення про доставку посилок. "Амазон добре підходить як варіант, коли нікуди не беруть і ще погана англійська. Але там добре платять. Наприклад, можна отримати більше, ніж мінімальна зарплата в країні. Хоча бензин свій, ремонт машини за свій кошт. Хорошу роботу можна шукати довго. Я подаюсь щодня на помічника директора, але за цей час ніхто не відгукнувся" - каже Катерина.

А от чоловік влаштувався на сезонну роботу в "Лего ленд". А потім через агенцію знайшов компанію, в якій займається логістикою. "Мені вдалося влаштуватися помічником бухгалтера в компанію, яка займається опаленням. З контактами цієї фірми допомогли знайомі. До того ж мене спершу не хотіли брати через погану англійську, але я вмовила власників. Потім виявилось, що вони російськомовні", - каже Катерина.

Українка порахувала, що на бензин щотижня витрачає $140. Страховка на машину – $90. Страховка на здоров'я - $325, за зубного - $7. Житло в середньому $1700. Продукти - $300.

Джерело: Gazeta.ua

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...