Хорватський тренер "Дніпра-1" разом із дружиною заспівав гімн України (відео)

Ігор Йовічевіч – хорватський наставник із українським серцем. Саме так уболівальники називають головного тренера Дніпра-1, повідомляють Патріоти України.

Патріот України з громадянством Хорватії

Тренер Дніпра-1 навідався у розташування київського Динамо, яке 28 квітня у Загребі зіграло благодійний матч проти місцевого Динамо. Ігор Йовічевіч спостерігав за динамівським дербі з трибун.

Компанію наставнику склала його дружина. Разом із нею тренер брав участь у мирних акціях у Хорватії на підтримку України. Подружжя виконало український гімн перед поєдинком "біло-синіх" у Загребі. Йовічевіч підтвердив, що його серце наполовину синьо-жовте.

Зазначимо, що участь у матчі взяв футболіст Дніпра-1 Артем Довбик, який підтримує форму з динамівцями. Після чого нападник вирушить у розташування збірної України для підготовки до гри проти Шотландії у плей-офф відбору ЧС-2022.

Йовічевіч зауважив. що не збирається покидати тренерський місток Дніпра-1. Хорват відкидає усі пропозиції іноземних клубів, адже не буде "зраджувати" українській команді у скрутний час.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...