"Хоть бери лодку да плыви": Маріуполь знову затопило після чергових потужних злив (фото)

Злива, яка сьогодні з самого ранку йшла в Маріуполі, призвела до підтоплення вулиць, проблем з електропостачанням, перебоям в роботі громадського транспорту. Про це повідомляє місцеве видання, передають Патріоти України.

Рятувальники аварійно-водолазної служби Маріупольської міської ради переведені в режим підвищеної готовності до НС природного характеру. У районі площі Кірова і Центрального ринку зупинилися трамваї - камені і грязь замилили трамвайні колії.
У прес-службі патрульної поліції повідомляли, що через сильну зливу тимчасово неможливий рух через вулицю Сьомий проїзд і на перехресті 5-ти доріг. Водіям було необхідно утримуватися від проїзду на вказаній ділянці.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...