"Хотя бы так могу их обоср*ть": Галкін несподівано накинувся на російську владу через цензуру на ТБ (відео)

Російський комік і телеведучий Максим Галкін заявив про повернення "радянських часів" у РФ через цензуру на телебаченні. Про це він сказав під час виступу на сцені Новосибірська. Фрагменти записів доступні на YouTube-каналі "Говорит Москва", передають Патріоти України.

За словами артиста, телеканали постійно розповідають про події України замість російського порядку. "Таке відчуття, що у нас все налагодилося і залишилося тільки от українцям допомогти", – пояснив він.

Раніше на російських телеканалах, як зазначив гуморист, було більше політичного гумору, однак сьогодні "не все можна говорити". "Я їх розумію. Зараз "така обстановка, знаєте, складна"... А коли вона була у нас проста", – додав Галкін.

Він також висловився про програму росТБ "Время покажет" "Первого канала", пожартувавши, що ведучий Артем Шейнін дає мікрофон експерту з Польщі, після чого відразу нападає на нього.

"У нас із точки зору телебачення радянські часи повернулися, в гіршому сенсі слова. Нам не дають часу обмізкувати, нам відразу розжовують і кажуть: це вороги, ви сюди, це сюди", – сказав він. "Поки хоча б на концертах можна говорити, що хочеш. Я тому й не прошу ці звання, ось це все... Так є можливість їх обіср..." – додав він.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...