"Хотят жить, как в Швейцарии, но сознание Шариковых": Лариса Гузєєва розкритикувала росіян

Росіяни, як зазначила Лариса Гузєєва, заздрять європейському рівню життя, цивілізованості, респектабельності, самі хочуть так жити, але при цьому нічого не роблять, щоб стати європейцями ментально і за рівнем своєї культури, передають Патріоти України.

"Завжди про це думаю. Хочуть жити, як в Швейцарії, але свідомість Шарікових", - відверто висловилася Лариса Гузєєва, коментуючи пост своєї колеги по телевізійному цеху Лєри Кудрявцевої в її Instagram. Ведуча обурилася поведінкою росіян, які не вважають за соромне голосно розмовляти по телефону в людному місці, не думаючи про те, що це комусь заважає.

Чимало інших коментаторів підтримали Гузєєву, але деякі образилися, навіть ополчилися на актрису і телеведучу, назвавши її "базарною торговкою". Однак в основному люди писали, що їм теж не подобається, коли оточуючі поводяться безкультурно та ігнорують інших людей.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...