"Хотіла б мати при собі пістолет": Українська тенісистка відверто розповіла про свої відчуття під час матчів з росіянками

Українська тенісистка Даяна Ястремська розкритикувала Жіночу тенісну асоціацію (WTA) за допуск росіянок до турнірів. Про це повідомляє БТУ, передають Патріоти України.

Ястремська розповіла, що деякі тенісистки не приховують, що підтримують війну Росії проти України, але WTA закриває на це очі. «Було стільки разів, коли я повідомляла WTA, що росіянка публічно підтримує Путіна. Обіцяли подивитися, але нічого — мовчання», — сказала тенісистка.

Ястремська додала, що продовжуватиме доносити свою позицію до WTA та розповіла, що її переповнюють емоції під час матчів з росіянками.

«Чому росіян не так багато в інших видах спорту? Тому що це нормальні організації. Але не WTA. Не можна сказати, що теніс — це зброя в наших руках. Місія спорту — об'єднувати людей, спільноти, тому я думаю про теніс, коли виходжу на майданчик. Але якщо я граю проти росіянок, то я думаю про те, що хотіла б мати при собі пістолет.

Що ми відчуваємо, коли нам доводиться грати з росіянками? Уявіть собі, що на вас напали і вам доводиться виходити на корт із представником цієї країни. Що б ви відчували, знаючи, що у вашій країні загинуло багато людей? В Україні відбувається геноцид, і це несправедливо, що ми повинні продовжувати з ними грати", — сказала Ястремська.

Слід зазначити, що 11−12 листопада Ястремська у складі збірної України зіграє проти Нідерландів на Кубку Біллі Джин Кінг у Вільнюсі.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...