Хотіла хайпу - і все вийшло: Відвідувачка супермаркету втратила роботу, бо кашляла на "баранів у масках" (відео)

Відвідувачка супермаркету в місті Лінкольн (штат Небраска, США) у відповідь на прохання покупців одягнути маску почала демонстративно кашляти. Відео цього інциденту зібрало у Twitter мільйони переглядів, після чого жінку звільнили з роботи, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Insider.

Опубліковане в Мережі відео, на якому жінка у супермаркеті почала кашляти на людей, пояснюючи це тим, що вона не хвора, а лише має алергію, викликало хвилю обурення.

На прохання інших покупців триматися від них подалі відвідувачка продовжувала кашляти та дражнити їх словами: “Це так мило, як ви боїтеся”. Окрім того, жінка називала тих, хто одягає маски “вівцями”.

Журналісти з’ясували, що неадекватна відвідувачка супермаркету працює в німецькій компанії SAP в Аризоні, і звернулися за коментарями до роботодавця. У компанії повідомили, що серйозно поставилися до цього інциденту зі своєю співробітницею, а згодом опублікували інформацію про те, що особу, яка так “прославилася” у Мережі, було звільнено.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...