Хотіла кинути дитину: Спливли деталі про дівчину, яка вистрибнула з вікна пологового будинку в Кривому Розі

19-річна дівчина, яка вистрибнула з вікна пологового будинку в Кривому Розі Дніпропетровської області, мала намір відмовитися від новонародженої доньки. Про те, що дитина їй не потрібна, новоспечена мати заявила медикам відразу після пологів. Дівчина поводилася нервово й обговорювала телефоном свою ймовірну втечу з медустанови. Про це розповіли в пологовому будинку №1 кореспондентам "Першого Міського", передають Патріоти України.

Як повідомили в медустанові, дівчина не знала, на якому вона терміні вагітності, раніше не ставала на облік і думала, що перебуває на перших місяцях. Однак перейми в неї почалися в кареті швидкої допомоги, і дитина з'явилася на світ у автомобілі. Замість гінекологічного відділення, куди її везли на огляд, мати потрапила до пологового, коли стало зрозуміло, що почалися перейми. Малюк народився на сьомому місяці. Вага становить всього один кілограм. Недоношене немовля у вкрай тяжкому стані відправили в перинатальний центр. Зараз воно перебуває на штучній вентиляції легень.

Крім того, після пологів 19-річна дівчина заявила, що дитина їй не потрібна. Містянка поводилася неспокійно та обговорювала з кимось телефоном свою ймовірну втечу. А вранці її закривавлене тіло знайшли на асфальті під вікнами пологового будинку. Зараз правоохоронці розглядають версію самогубства. Відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 КК України, але остаточні висновки можна буде зробити, коли слідство завершиться.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...