Хотіла піти: Ревнивий хлопець відкусив своїй дівчині ніс (фото)

Закохані посварилися під час святкування Нового року в одному з нічних клубів Торонто.

У Канаді ревнивий бойфренд відкусив своїй дівчині ніс після того, як вона заявила про бажання розірвати з ним стосунки, передають Патріоти України з посиланням на Metro.

Тепер 24-річна Елісон Данилко змушена готуватися до пластичної операції.

Зазначається, що закохані посварилися під час святкування Нового року в одному з нічних клубів Торонто. Після повернення додому конфлікт між ними тільки посилився. 30-річний Нік Греюаль ображав дівчину, а коли та сказала, що йде від нього, загнав її до кутка в туалеті й раптово відкусив кінчик носа.Стікаючій кров'ю дівчині вдалося втекти і звернутися за допомогою до сусідів, які викликали поліцію.

"Я навіть не одразу зрозуміла, що у мене немає носа – поки через дві години не подивилася в дзеркало. Була шокована", – зізналася канадка.

Водночас невідомо, що хлопець зробив із відкушеною частиною її обличчя – чи то з'їв, чи то спустив в унітаз, адже поліцейські собаки нічого подібного не знайшли.

Наразі потерпіла збирає 10 тисяч доларів на операцію. Хірурги зможуть замінити дівчині кінчик носа частиною її вуха.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...