Хотіла побути наодинці: Безвісти зникла жителька Рівненщини сама повернулася додому

Безвісти зникла кілька днів тому 61-річна жителька села Кустин на Рівненщині сама повернулася додому, повідомивши, що хотіла побути наодинці. Про це інформує поліція Рівненської області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, 27 листопада житель села Кустин повідомив поліцію про те, що його матір три дні тому пішла з дому та до того часу не повернулася. Телефон жінки був вимкнений. Пошуки власними силами результату не дали, тож рідні звернулися до поліції.

Для встановлення місцеперебування жінки залучили працівників карного розшуку, оперативні служби, а також засоби масової інформації. Ввечері 30 листопада жінка повернулася додому. Вона пояснила, що весь цей час перебувала у столиці, адже хотіла побути наодинці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...