Хотіла прославитися відео... зі збиттям людини: Скандальна київська блогерка Тішина стала учасницею ДТП

Водій автівки, в якій скандальна блоґерка "Тішина" знімала відео їхньої поїздки, збив людину внаслідок порушення швидкісного режиму. Завдяки відео блоґерки, поліцейські змогли розшукати потерпілого та встановити особу водія. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на telegram-канал "Київ Оперативний" та сторінку радника міністра МВС Антона Геращенка у соцмережі "Фейсбук".

"На днях в соціальних мережах було розповсюджено відео, як якась блогерка разом зі своїм хлопцем брутально порушували правила дорожного руху і збивають людину, яка пересувалась на моноколесі. Сама блогерка заявляла, що вони допомогли потерпілому, компенсували матеріальні і моральні збитки, і питання, на її думку, "закрито". Як часто буває – вона збрехала. Ніякої допомоги потерпілому – не було. Андрію, – так звуть потерпілого, – просто пощастило, що він залишився живим.

Водій буде відповідати і за скоєння ДТП і за залишення місця ДТП! Його подрузі дякую – за те, що вона задокументувала і виклала в соціальних мережах факти його правопорушення", - написав Геращенко.

Геращенко додав, що поліцейські не зможуть встановити юридично, чи був водій під дією алкоголя чи наркотиків у момент скоєня ДТП. Також радник міністра пояснив, що контакти потерпілого Андрія поліції надав активіст Костянтин Андріюк. Андрій допоміг поліції в з’ясуванні обставин ДТП та її винуватців.

Довідково: Блоґерка має приватний профіль у Інстаґрамі під ніком @tishinafiness. Її справжнє ім’я – Марія Семенова. Що було раніше: У квітні 2020 року блоґерка із ще чотирма колегами орендувала помешкання в центрі столиці та влаштувала погром, знищивши майно та ремонт квартири.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...