"Хотілося, щоб не було відмазок": Син загиблого та свідки розповіли про криваву ДТП з Infiniti у Харкові

У середмісті Харкова продовжують встановлювати всі обставини моторошної автотрощі. Там водій Infiniti знехтував червоним сигналом світлофора і на шаленій швидкості зніс інший легковик - Chevrolet Aveo. Одна людина загинула, ще троє травмовані, передають Патріоти України.

Нічне зіткнення зафільмували вуличні камери спостереження. На кадрах видно, як водій Infiniti намагається проскочити жваве перехрестя. Але не встигає і таранить Chevrolet Aveo.

"Водій автомобіля марки Infiniti на великій швидкості поїхав на червоне світло світлофора і зіткнувся з автомобілем марки Chevrolet Aveo. Skoda біла, вона також є учасником ДТП, але в ній водій та пасажири були відсутні, там лише механічні пошкодження заліза", - розповідає заступник керівника управління поліції Харківської області Сергій Чиж.

За словами очевидців, вони почули сильний гуркіт. "Я не зрозуміла, що це і тому вийшла. Гуркіт був сильний. Почали зупинятися машини, люди підходили і витягували постраждалих", - розповідає очевидиця аварії.

Металеві уламки від авто порозліталися на кілька метрів. В однієї з автівок відірвало колесо. Воно влетіло в позашляховик, запаркований на узбіччі.

Кермувальник Chevrolet Aveo загинув миттєво. Крім нього, у салоні більше нікого не було. А от водій Infiniti та його двоє пасажирів - уціліли. Їх доправили до лікарні.

"В одного обличчя закривавлене, непритомний. Того, що вантажили. Другий лежав на животі, він спочатку взагалі не ворушився. Згодом почав подавати ознаки життя. Про нього нічого не можу сказати, не бачив. А дівчина, вона була шокована. Вона весь час плакала. Там шоковий стан, і скаржилася на біль у животі", - розповідає свідок ДТП Євген Храпаль.

На місце аварії приїхали родичі загиблого водія Chevrolet Aveo. Його син Артем каже, що тато був досвідченим і пильним водієм. Рідні сподіваються, що винуватця автотрощі покарають.

"Хотілося б, щоб не було відмазок. Що зле стало, що вмирав за кермом, ще щось. Він просто їхав швидко і йому було начхати на всіх. Я дуже сподіваюся, що він за це відповість", - наголошує син загиблого водія Артем.

Особу водія Infiniti поліція поки не розголошує. Аварію розслідують як порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини.

Тим часом у місцевих пабліках, зокрема "Труха. Харьков" і "Харьков Life", пишуть, що учасник жахливої ДТП у Харкові — водій Infiniti, який на шаленій швидкості влетів у Chevrolet Aveo, може бути неповнолітнім.

Зазначається, що водій, який спричинив ДТП — 2005 року народження. Начебто дорогу іномарку йому недавно купили батьки. Юнак неодноразово публікував у соцмережах фото і відео, як катається містом і порушує ПДР. Сам хлопець, за даними каналів, перебуває у реанімації.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...