Хотіли б більше: Стало відомо яка зарплатня у столичних копів (відео)

Правоохоронець відкрив розмір зарплати київських копів, а також розкрив деталі щодо корупції, вживання наркотиків та алкоголю серед столичних копів.

У Києві патрульні поліцейські отримують біля 10 000 грн. Про це повідомив керівник Управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля в програмі "HARD Влащенко", передають Патріоти України.

"У Києві 10 300 мінімальна у патрульного поліцейського. Хотілося б, звичайно, більш високу зарплату", — сказав він.

Правоохоронець також розповів, що в столичній поліції немає системної корупції. Однак визнав, що існують поодинокі випадки, з якими постійно намагаються боротися.

Крім того, Зозуля заявив, що деякі патрульні вживають алкоголь та наркотичні речовини.

"Ми звільнили 30 поліцейських за алкоголь в крові. Також кілька людей були звільнені за наркотичні речовини з моменту мого приходу в поліцію", — заявив він.

Керівник столичного управління поліції зазначив, що на даний момент середній час прибуття патрульних по Києву становить 12 хвилин.


"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...