"Хотіли добити поранених": Окупанти обстріляли лікарню у Сєвєродонецьку, загинула жінка

Російські окупанти вчинили черговий воєнний злочин на Луганщині. Вони обстріляли лікарню у Сєвєродонецьку, знаючи, що там є хворі та поранені. Одна жінка під час обстрілу загинула. Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Він нагадав, що донині на території області лишалося усього дві лікарні – у Сєвєродонецьку та Лисичанську. Сьогодні одну з них рашисти знищили.

У лікарні перебували медики та поранені внаслідок безперервних російських обстрілів та бомбардувань. Рашисти про це знали – і обстріляли заклад умисно.

"Сьогодні орки умисно відкрили вогонь по медичному закладу обласного центру. Росіяни знали, що лікарня не порожня, там були пацієнти в різних станах разом з лікарями – і це їх не зупинило. Фактично орки хотіли добити поранених та вбити тих, хто допомагає місцевим виживати, – лікарів", – зазначив Гайдай.

Він повідомив, що будівля досить сильно зруйнована. Особливо сильні пошкодження одразу на кількох поверхах. Вбито одну жінку.

"Одна жінка загинула. Їй неодноразово пропонували евакуацію. А втім, лікарня продовжує рятувати життя мирного населення. Ми не можемо дозволити собі залишити людей без медичної допомоги", – зазначив Гайдай.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...