Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сходинку у стрибках у висоту. Однак завершилася ця затія провалом. Замість Геращенко на білборді розташували фото олімпійської чемпіонки Ярослави Магучіх. Мерія Одеси вже вибачилася за помилку, списавши її на людський фактор.

Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

середа, 28 серпень 2024, 21:00

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України. Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сх...

"Кон***ий інвалід": Столична поліцейська образила ветерана ЗСУ через зауваження її чоловіку, але далі щось пішло не так (відео)

середа, 28 серпень 2024, 20:54

Поліцейська образила ветерана ЗСУ, який зробив зауваження її чоловіку щодо паркування у невстановленому місці. Що так обурило військового і українців, які дізналися про історію, як поводилася поліцейська і як у поліції відреагували на скандальну історі...