Хотіли подивитися на величезну медузу: У Криму туристи потопили екскурсійний катер

Екскурсійне судно затонуло під Севастополем сьогодні, 30 липня. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на кримські ЗМІ та повідомлення екстрених служб.

У пригоду втрапив екскурсійний катер "Т-90", на борту якого, окрім капітана, перебували восьмеро пасажирів: четверо дорослих та четверо дітей. За попередньою інформацію, туристи перехилилися за борт, аби роздивитися медузу. Катер перекинувся й затонув.

Це сталося в 10 кілометрах від берега, в районі мису Фіолент. Туристам допомогли два екскурсійні судна, що проходили повз. Людей повитягали з води й доправили на берег.

Обійшлося без жертв. Катер згодом також витягли і відбуксирували. Російський Слідком проводить перевірку, чи мала місце неналежна організація екскурсійних послуг.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...