Хотіли потрапити у Білорусь, але все пішло не за планом: Група ухилянтів ледь не підірвалася на мінах (відео)


Група ухилянтів мало не підірвалася на мінах на кордоні України. Чоловіки хотіли незаконно потрапити до Білорусі, передають Патріоти України.

"Група чоловіків планувала незаконно перетнути лінію державного кордону з республікою Білорусь через заміновану місцевість", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники не лише не допустили порушення кордону, а й зберегли життя людей. Втім, це не звільнило затриманих від відповідальності.

"Вкотре застерігаємо потенційних порушників від подібних дій. Адже організаторам таких "подорожей" не важлива безпека своїх "клієнтів", - додали у ДПСУ.

Виїзд чоловіків за кордон

В Україні з 24 лютого 2022 року діють мобілізація та військовий стан. Через це чоловіки з 18 до 60 років не мають права виїздити за межі України.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...