Хотіли "відпочити від мирського життя": Під Києвом двоє дівчаток-підлітків влаштували небезпечні розваги на рейках

Школярки перелякали машиніста, який викликав поліцію.

В місті Ірпінь під Києвом двоє неповнолітніх дівчат бавилися на залізничних коліях і лягали на землю прямо перед потягом. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

Увечері до правоохоронців міста Ірпінь зателефонував машиніст потягу й сказав, що між коліями лежить нежива людина. На місце події прибуда слідчо-оперативна група.

За два метри від залізниці, у місці, де розходилися колії, двоє 14-річних дівчат лягли на землю і тим самим налякали машиніста потягу - він сприйняв їх за мертвих. Правоохоронцям підлітки розповіли, що не хотіли вкоротити собі віку, а просто "лягли відпочити від мирського життя".

Дітей відвезли до відділу поліції та викликали батьків. Зараз правоохоронці вирішують, чи притягувати їх до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...