Хотіли відсвяткувати парубоцьку вечірку напередодні весілля: На Львівщині перекинувся автобус з туристами, багато постраждалих (відео)

Туристи, які перекинулися на УАЗі по дорозі на гору Високий Верх у Карпатах, відзначали парубоцьку вечірку перед весіллям одного з них. Сам наречений відбувся лише синцями, передають Патріоти України.

У ДТП постраждали четверо друзів і сам водій – місцевий житель, який надавав послуги з екстремального підйому на гору. Один з постраждалих розповів, що водія порекомендував господар будинку, в якому зупинилася компанія. Пізніше виявилося, що "джипер" був напідпитку.

"Перший раз він заглох, спочатку там на підйомі вгорі, ми його завели з третього разу, він ледь не скотився в кювет, але сіли і поїхали далі. Вже на самому верху, не знаю, з якої причини, він з'їхав із ґрунтової дороги в кювет і нас викинуло. Там була така глибока яма, але трава була досить висока, я не знаю, може він не помітив, хотів перескочити, без поняття", – зазначив турист.

За його словами, те, що водій був не тверезий, відразу не помітили, інакше не сідали б у авто. Позашляховик перекинувся на висоті близько 1200 метрів. Чоловіки отримали переломи та забої. У одного – черепно-мозкова травма. Постраждалих звозили з гори рятувальники. Водій також травмований, але знаходиться під вартою. Весілля, яка призначене на цю суботу, все ж відбудеться.


Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...