Хотіли вийти, але двері були зачинені: На Київщині у страшній пожежі загинуло троє дітей (фото)

У селі Плоске Київської області у пожежі у приватному будинку 10 квітня загинуло троє маленьких дітей. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Київській області на своєму сайті, передають Патріоти України.

На місце відправили рятувальників, які встановили, що загорівся цегляний будинок площею 80 кв.м. Під час ліквідації пожежі біля дверей було виявлено тіла двох дітей, 2015 та 2016 років народження, без ознак життя. Вони намагалися вийти, але двері були зачинені.

Лікарі та працівники ДСНС спробували реанімувати двох дітей, але це не допомогло. Пізніше було виявлено тіло третього малюка, 2019 року народження. Станом на 15:45 ліквідація пожежі тривала. Попередня причина НП – перекал пічного опалення.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...