"Хотіли зіштовхнути з траси": Одеський активіст заявив про замах на нього та показав сліди стрільби

Одеський активіст Дем'ян Ганул повідомив, що нього вчинено замах і показав нібито сліди від пострілів на авто. Відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook. Подія трапилася на дорозі в Одеській області, передають Патріоти України.

"Тільки що скоєно замах на мене. По дорозі з Южного. Чекаю поліцію, подробиці пізніше", – написав Ганул. З його слів, автомобіль, в якому він їхав на пасажирському місці зазнав обстрілу.

"Ми поверталися в Одесу з Южного. Нас хотіли зіштовхнути з траси Toyota RAV4 на київських номерах і нерозмитнений Mercedes. Потім почали з обох сторін обстрілювати з травматичної зброї. Дивом не потрапили в мене. Стріляли з обох сторін. Ми у відповідь почали відстрілюватися", – розповів Ганул.

На сторінці в Facebook зазначено, що Дем'ян Ганул є лідером громадської ініціативи "Вуличного фронту". Раніше перебував у одеському "Правом секторі".

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...