Хотів довести, що Земля - пласка: У США трагічно загинув винахідник (відео)

Експерименти Фьюза, якого називали «Божевільний Майком», могли закінчитися сумно ще в 2018 році, коли після посадки експериментального транспортного засобу він сильно пошкодив спину.

У США під час запуску ракети загинув 64-річний інженер-любитель Майк Фьюз. Інцидент стався під час серії дослідів, метою яких було довести, що Земля насправді - пласка, передають Патріоти України.

У мережі з'явилося відео останніх хвилин життя чоловіка.

У саморобного літального апарату неправильно спрацював посадковий парашут, і частина ракети разом з випробувачем на повній швидкості врізалася в землю. Зазначимо, що досліди Фьюза, якого називали «Божевільний Майком», могли закінчитися сумно ще в 2018 році, коли після посадки експериментального транспортного засобу він сильно пошкодив спину.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...