Хотів одружитися з коханою після перемоги: Окупанти жорстоко вбили українського чемпіона

Російський снайпер убив багаторазового чемпіона України з туризму Віктора Боржиєвського. 36-річний український захисник загинув 17 березня у Луганській області. Про це повідомляє ТРК К-П, передають Патріоти України.

Віктор пішов добровольцем на фронт у перші дні повномасштабного вторгнення. Він був навідником мотопіхотної роти. Чоловік героїчно захищав Сєвєродонецьк та Лисичанськ. Боржиєвський кілька разів був поранений та раз за разом повертався на поле бою, щоб боронити нашу землю.

17 березня російський снайпер влучив кулею у тіло Віктора Боржиєвського. Тоді він був ще живий, хоч і важко поранений. Його намагалися врятувати побратими, однак ворожа куля наздогнала і їх - всі загинули. Тоді снайпер вистрелив у Віктора вдруге. Цей постріл став смертельним.

Він входив до складу головної суддівської колегії обласних чемпіонатів для учнівської та студентської молоді і був суддею ІІ категорії.

"Дуже класна людина. У Кам'янці був у команді "Вертикаль". І зараз майже вся команда – майстри та кандидати у майстри спорту з туризму, альпінізму, служать та захищають нашу країну", - сказав тренер Юрій Загоруйко.

Віктор вчився у місцевому коледжі будівництва, архітектури та дизайну, де його пам'ятають як одного з найкращих випускників.В українського захисника залишилась кохана дівчина, з якою він мріяв одружитися після перемоги.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...