Хотів отримати спецдозвіл: В Одесі бізнесмен пропонував військовому командуванню 200 тис. хабаря (фото)

В Одесі керівник приватної компанії намагався надати командувачу оперативно-стратегічного угруповання військ Одеса хабар у розмірі 200 тис. гривень. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура у неділю, 19 листопада, передають Патріоти України.

Бізнесмен намагався передати кошти за видачу розпорядження для отримання дозволу на вилов біоресурсів у забороненій прикордонній зоні. У НАБУ додали, що командувач ОСУВ Одеса Едуард Москальов звернувся із заявою до правоохоронців, що і стало підставою для відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка службовій особі надати неправомірну вигоду). Винним загрожує до восьми років тюрми з конфіскацією майна.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...