Хотів "пересидіти" в Україні: СБУ затримала учасника організації "Ісламська держава" (фото)

Іноземець намагався легалізуватися через одержання посвідки на тимчасове проживання.

Служба безпеки України затримала в Житомирі бойовика «Ісламської держави», який знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу, інформують Патріоти України.

Згідно з отриманими спецслужбою даними, мешканець однієї з країн Центральної Азії прибув на територію нашої держави для уникнення від кримінальної відповідальності. Перебуваючи у Житомирі, іноземець намагався легалізуватися через одержання посвідки на тимчасове проживання.

Наразі до затриманого судом застосовано запобіжний захід у вигляді екстрадиційного арешту. Операція із розшуку і затримання зловмисника проводилась спільно із Управлінням Служби безпеки України у Житомирській області із залученням Національної поліції та прокуратури Житомирської області.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...