Хотів "показати себе", але щось пішло не так: На Сумщині покарали чоловіка через фото на сайті знайомств

У Сумській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який на сайті знайомств опублікував своє інтимне фото. Про це йдеться у вироку Кролевецького районного суду Сумської області, передають Патріоти України.

За даними суду, чоловік на початку березня "виготовив порнографічний матеріал" - він сфотографував свій статевий орган. У середині березня 2023 року він зареєструвався на одному із сайтів знайомств. Там він відправив невідомій особі фото свого статевого органу.

Правоохоронці інкримінували чоловіку ч. 1 ст. 301 КК України. 24 жовтня 2023 року підозрюваний погодився укласти угоду зі слідством.

На суді він провину визнав і розкаявся. Суддя затвердив угоду між прокурором Кролевецького відділу Конотопської окружної прокуратури та підозрюваним. Чоловіка засудили на один рік іспитового терміну.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...