Хотів похизуватись перед родичами: На Львівщині чоловік викрав у військового автомат

На Львівщині суд покарав чоловіка, який викрав автомат у військовослужбовця, з яким разом їхав у поїзді. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на матеріали суду.

Інцидент трапився 9 грудня 2022 року у поїзді "Дніпро-Львів". Чоловік їхав у сусідньому купе з військовослужбовцем, який мав при собі автомат Калашникова.

За інформацією видання, чоловіки разом розпивали алкоголь. Після прибуття до Львова, коли військовий вийшов з купе і залишив зброю, сусід викрав автомат "АКС-74". Після цього він спокійно пішов зі зброєю на маршрутку та поїхав до своїх батьків.

У суді чоловік визнав свою провину та розкаявся, пояснивши, що викрав автомат, аби похизуватися перед родичами. Йому призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки. Чи покарали військового за таке безвідповідальне ставлення до зброї, не повідомляється.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...