Хотів померти від розпачу та безвиході: У Києві побили і пограбували туриста з Ірландії (фото)

За три тижні бродяжництва іноземця кілька разів сильно побили. Він звертався в лікарні, але звідти його буквально виганяли, вимагаючи грошей, яких у нього просто не було.

Баррі Кеннеді. Фото: Інформатор.

У Києві турист з Ірландії три тижні жив на вулицях і просив їжу у перехожих після того, як його пограбували на залізничному вокзалі. За цей час його кілька разів били, відмовили в допомозі в консульстві рідної країни і вигнали з лікарні, передають Патріоти України.

43-річний Баррі Кеннеді приїхав до Києва в подорож, а звідси планував поїхати в Одесу. На Центральному залізничному вокзалі з ним познайомилася жінка, яка вкрала у нього всі гроші, телефон та документи.

Кеннеді звертався в поліцію, але там допомоги йому не надали. У консульстві Ірландії повернути чоловіка додому теж відмовилися, і турист був змушений поневірятися по місту без можливості зв'язатися з родиною.

За три тижні бродяжництва іноземця кілька разів сильно побили. Він звертався в лікарні, але звідти його буквально виганяли, вимагаючи грошей, яких у нього просто не було. Він зізнався, що від розпачу, безвиході і постійних відмов у допомозі, він хотів просто напитися і померти, - переказали бесіду з потерпілим журналісти.

13 липня, перебуваючи в Маріїнському парку, він англійською попросив допомоги у двох перехожих дівчат. Вони знали іноземну мову і погодилися йому допомогти, купили їжі і викликали поліцію.

Чоловіка госпіталізували в лікарню, де діагностували різні травми, його стан оцінили як середньої тяжкості. Журналістам вдалося зв'язатися з сестрою Кеннеді, яка займеться відновленням документів і допоможе туристу повернутися додому.

Джерело: Інформатор

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...