Хотів помститися: На Одещині 12-річний хлопчик підпалив церкву (фото)

На Одещині 12-річний хлопчик підпалив церкву. НП сталася в селі Іванчанка Болградського району. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передають Патріоти України.

Загоряння, внаслідок якого пошкоджено будівлю і майно культової споруди, сталося вчора ввечері, 21 вересня. Вогонь загасили місцеві жителі, в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Поліцейські з'ясували, що до підпалу причетний 12-річний хлопчик. Підліток зізнався у скоєному і пояснив, що таким чином хотів помститися своєму однокласнику, який нібито постійно його цькував.

Відомості за фактом підпалу поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисний підпал) Кримінального кодексу України.

Оскільки підліток не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, щодо його батьків, які вже потрапляли в поле зору поліції за невиконання обов'язків по вихованню дитини, буде складено протокол за ст. 184 КУпАП.

Слідство триває. Поліцейські встановлюють обставини події, у тому числі перевіряють інформацію про можливий булінг серед підлітків. У разі підтвердження цього факту буде дана правова оцінка діям кожного його учасника.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...