Хотів помиритись? У Кривому Розі чоловік із пістолетом в руках викрав колишню дружину

У Кривому Розі чоловік викрав свою колишню дружину та погрожував їй пістолетом. Свої дії він пояснив тим, що хотів помиритись із жінкою. Про це повідомили в патрульній поліції Кривого Рогу, передають Патріоти України.

Потерпіла звернулась до поліції. Вона повідомила, що її колишній чоловік, погрожуючи пістолетом, силою посадив її в автомобіль Skoda та повіз за межі міста.

Правоохоронці одразу почали пошуки жінки. Вони виявили її поблизу села Радушне Криворізького району. Потерпіла розповіла, що колишній чоловік висадив її на трасі, закопав пістолет та втік.

"Згодом повернувся колишній чоловік заявниці. 36-річний криворіжець пояснив, що таким чином хотів повернути дружину", - йдеться у повідомленні. Чоловіка затримали правоохоронці. Триває слідство.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...