"Хотів прославити свій інститут”: Курсант із Житомира побив національний рекорд (відео)

Навіть тренер не очікував такого результату від підопічного.

Рекорд цього курсанта набрав у мережі вже 70 000 лайків. Дмитро Косатий за 3,5 години зробив 1001 підйом з переворотом, передають Патріоти України з посиланням на #ШоТам.

“Своїм рекордом я хотів прославити свій інститут”, – розповідає Дмитро Косатий.

Та навіть тренер не очікував такого результату від підопічного. Стартували з рекорду іншого курсанта – 115 підйомів з переворотом. “Потім працювали на виконання 500 разів. І вже потім прийшла ідея зробити 1000”, – каже тренер Василь Пронтенко.

Дмитро вчиться на другому курсі Житомирського військового інституту. “Я вважаю, що кожен може досягти того, що хоче. Важливо працювати”, – впевнений Дмитро Косатий.

Нині хлопець планує встановити рекорд світу – 1400 разів.


Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...