Хотів прискорити путь "мами" до кладовище: У Києві стоматолог зіпсував гальмівну систему авто рідної тещі

чоловік

Заарештованому у березні київському лікарю-стоматологу, якого підозрюють у замаху на вбивство та шахрайстві, повідомили ще про одну підозру, зазначають Патріоти України.

За інформацією столичної прокуратури, у ході досудового розслідування правоохоронці встановили причетність підозрюваного до замаху на вбивство колишньої тещі. Так, в липні 2020 року чоловік на ґрунті тривалих неприязних відносин пошкодив гальмівну систему на автомобілі тещі.

Пошкодження гальмівного шланга й системи газобалонного обладнання могло привести до ДТП та вибуху машини.

На щастя, жінка під час руху зрозуміла, що гальмівна система несправна та зупинила автомобіль за допомогою ручних гальм.

Нагадаємо, у березні 2021 лікарю-стоматологу, який займався стоматологічною практикою в Києві, було повідомлено про підозру у вчиненні замаху на вбивство 70-річної жінки, яка була його пацієнткою, у розбійному нападі на ще одну жінку, крадіжці, шахрайстві на 400 тисяч гривень й загрозу насильством прокурору при обранні йому запобіжного заходу.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...