"Хотів убити всіх людей": Палій тролейбуса в Києві шокував зізнанням (відео)

Чоловік, який жбурнув коктейль Молотова в тролейбусі у Києві, розповів навіщо так вчинив. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України.

Чоловік розуміє, що скоїв злочин. А свій вчинок пояснює бажанням вбити всіх людей. "Хотів убити всіх людей. Набридло. Люди набридли", - зазначив він.

Так, слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), а також подію кваліфіковано за ст. 115 через ст. 15 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати від 10 до 15 років в'язниці або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...