Хотів вбивати українців і потрапив в пекло: На фронті ліквідували 21-річного футболіста з Тюмені

В Україні ліквідували російського футболіста Миколу Пальянова. Уродженець Тюмені в свій 21 рік свідомо воював проти суверенної держави і вбивав мирних жителів, передають Патріоти України.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Не чекай на мене з України", який збирає відомості про ліквідованих і зниклих військовослужбовців ЗС РФ. Колишній клуб окупанта підтвердив його смерть, коротко повідомивши: "Кольки не стало".

За інформацією пропагандистів, тюменець Микола Пальянов "грав за команду з дитинства на позиції голкіпера". Останній матч він провів у червні 2019 року.

Про подальшу діяльність росіянина не розповідається, як і про те, як він опинився в Україні. Але у ФК наголосили, що окрім футболу той захоплювався силовими видами спорту.

"Коля згодом міг пробитися до основного складу мадридського "Реала",.. але його батьки повірили у нісенітницю Путіна, відправили юнака на забій у чужу країну, де він і отримав червону картку", – прокоментував український журналіст Юрій Бутусов.

"Недалекий він": Іменитий тренер відверто розкритикував гравця Динамо

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:33

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками про заявку національної команди на жовтневі матчі Ліги націй. Зокрема, він висловився про основного форварда Динамо Владислава Ваната, передають Патріоти України. «Кого міг [Ребров],...

Щороку відпочивали на Корфу: У Греції загинули дві українські туристки

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:08

На острові Корфу рятувальники виявили в морі тіла жінки та ее дочки, які, за попередніми даними, були українськими туристками. Про це повідомив суспільний мовник ERT, передають Патріоти України. Для витягнення тіл жінок на острові Корфу була організова...