Хотів відчути себе, як за часів Сталіна? У Росії пенсіонер написав донос на школярку

У Підмосковʼї пенсіонер написав донос на школярку. Росіянин звернувся до правоохоронних органів через колір одягу дівчинки, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Інформаційний спротив", донос написав 65-річний житель Подільська. Він обурився, що школярка гуляла вулицею у речах синьо-жовтого кольору.

"Літня людина вирішила звернутися до органів як тільки побачила дівчинку, що повертається з школи №33, що розташована на Тепличній вулиці. Він зателефонував до поліції і невдовзі на місце прибули кілька співробітників відомства. Ось чого їм не вистачало, синам та дочкам СРСР!" – йдеться у повідомленні.

Загинула півторарічна дівчинка: У Києві сталася моторошна ДТП (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:55

У Дніпровському районі Києва сталася потрійна ДТП. Внаслідок аварії загинула півторарічна дитина. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Києва, передають Патріоти України. Як встановили правоохоронці, 39-річний водій BMW, рухаючись по Броварському п...

Тестю довелося погодитися: Чоловік закохався у власну тещу та одружився з нею (відео)

субота, 18 травень 2024, 15:44

В Індії чоловік закохався і одружився зі своєю тещею з благословення тестя. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. Ця химерна історія починається з трагедії. Після смерті дружини батько двох дітей Сікандар Ядава переїхав до своїх родич...