Хотів втекти, але побили: Очевидець оприлюднив моторошні кадри примусової "мобілізації до армії ЛНР" (відео)

Підконтрольні Кремлю терористи "ЛНР" продовжують примусову "мобілізацію" місцевого населення до своїх лав. При цьому бойовики ловлять людей прямо на вулиці, про що свідчить відео одного з очевидців, яке було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України.

На ньому видно, як кілька озброєних людей у військовій формі хапають у дворі невідомого, щоб доставити його до так званого "військкомату".

"Тебе там просто оглянуть і відпустять", — обіцяють окупанти. У свою чергу чоловік, не вірячи запевненням бойовиків, спочатку намагається вмовити їх, а потім навіть втекти, за що отримує сильний удар по ребрах.

Варто зазначити, що бойовий дух у таких «солдатів» надзвичайно низький, у зв’язку з чим багато хто з них прагне якнайшвидше здатися ЗСУ.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...