"Хотів виплюнути, але було пізно": Алібасов заявив, що його намагалися вбити

Продюсер вважає, що залишився живим завдяки тому, що проковтнув зовсім малу кількість "Крота".

Барі Алібасов. Фото: соцмережі.

Продюсер Барі Алібасов, який отруївся засобом "Крот" заявив, що його хотіли вбити. Таким чином лідер групи "На-На" назвав точну версію своєї госпіталізації. Про те, що сталося, він розповів під час ефіру програми "Привіт, Андрію!" 22 червня, передають Патріоти України.

"Я з гробу вийшов! Вийшов звідти, де мене намагалися отруїти і вбити", — заявив Алібасов.

Крім того, Барі Алібасов прокоментував версію російських зірок про те, що він інсценував свою госпіталізацію заради самопіару. "Нічого подібного, — обурився він. — Мені зараз важко говорити. Я взяв тільки дві-три краплі засобу, хотів виплюнути, але було пізно. Подзвонив синові з криком:"Я отруївся!".

Зараз самопочуття шоумена покращилося, і він готовий до нових звершень. "Я хотів, щоб мої похорони стали найграндіознішим святом на планеті,— пожартував він. — Ну, а якщо говорити серйозно, то я хочу написати для групи "На-На" новий матеріал, від якого всі будуть у захваті".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...