Хотів... запросити на день народження: Киянин просив у піарника відомої української телеведучої контакт репера із РФ

Телеведуча Раміна Есхакзай розповіла, як українець писав її піарнику та просив контакти репера Jah Khalib, бо хотів запросити артиста на день народження. Реакція блогерки була емоційною, зазначають Патріоти України.

Казахський російськомовний виконавець Jah Khalib (справжнє ім'я – Бахтіяр Мамедов) до війни жив і працював у Києві. Однак після повномасштабного вторгнення став на бік ворогів. Ще у перші дні війни Jah Khalib розповідав, що "бігає з укриття в укриття", захоплюється нашим народом. Він чув вибухи, бачив їхні наслідки, але все одно вирішив творити в Москві. Артист не є активним в соцмережах, але, скоріш за все, зараз перебуває в Росії.

Українець хотів запросити на виступ Jah Khalib

В інстаграм-сторіс Раміна Есхакзай розповіла, як українець у час війни хотів запросити Jah Khalib на день народження. У 2019 році журналістка брала інтерв'ю в репера. Тоді він працював в Києві. А коли почалося повномасштабне вторгнення, то не засудив російську агресію. А українець вирішив звернутися до менеджера Раміни, щоб отримати контакти артиста та запросити його на день народження до дівчини.

"Чувак, ну ти норм? Баха мовчить про війну, нещодавно був у Росії на радіо. А ти нахабно дзвониш моєму піару і просиш його телефон? Друзі, я в а**ї. Народ не відстрілює, що у нас, блін, війна! Таке враження, що ми живемо в трьох різних реальностях. Одні 24/7 на війні. Інші в тилу пашуть. Треті – на чілі", – написала Раміна в сторіс.

Про те, що Jah Khalib співпрацює з росіянами, свідчить його інстаграм-сторінка. В організатора його виступів і концертів вказаний російський номер телефону.

За час повномасштабного вторгнення багато відомих людей показали справжні обличчя. До прикладу, Світлана Лобода засудила російську агресію. Раміна обурилася, що Лобода відмовляє в інтерв'ю українським ЗМІ та блогерам, але погодилася на розмову з російською журналісткою. Хоча зараз артистка запевняє, що не виступатиме в Росії за жодні гроші, але 24 лютого прокинулася саме в Москві, де була її сім'я та частина команди. Хоча в інтерв'ю Лобода висловила проукраїнську позицію, але її все одно розкритикували, оскільки на розмови до українських журналістів артистка не хотіла йти.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...