"Хотів заспокоїти": На Київщині батько убив двомісячну доньку ударом по голові

У Київській області 18-річний хлопець ударив по голові двомісячну доньку, внаслідок чого дитина померла. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура у понеділок, 15 січня, передають Патріоти України.

За даними слідства, батько залишився зі своєю маленькою донькою наодинці. Дитина вередувала, і хлопець вирішив «заспокоїти» її, тому підійшов до візочка та вдарив дівчинку по голові. Пізніше дитина перестала подавати ознаки життя, додали у прокуратурі.

Поліція Київської області розповіла, що під час інциденту матір дитини перебувала у магазині. Після приїзду медиків та правоохоронців батько намагався ввести в оману слідство, звинувативши у смерті доньки лікарів, які напередодні лікували її від запалення легень.

Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть дівчинки настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми. Прокуратура повідомила про підозру чоловіку за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть дитини (ч. 2 ст. 121 КК України), його відправили під варту. 18-річному батьку загрожує до 10 років в’язниці.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...