Хотів зробити подарунок коханій: У Польщі чоловік поцупив чужу валізу з автобуса

Працівники поліції затримали 37-річного чоловіка, який викрав дорожню валізу з автобуса сполученням Козеніце-Варшава, аби подарувати її подрузі. Про це повідомляє In Poland, передають Патріоти України.

Пасажирка автобуса сполученням Козеніце-Варшава лише на кінцевій зупинці помітила, що її багажу немає. "Коли вона хотіла забрати валізу, яку мала брати з собою в закордонну поїздку, виявилося, що багажу немає. Злодій вкрав одяг, фотоапарат і косметику", йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з Козеніце знайшли всіх інших пасажирів, які їхали цим рейсом. Як зʼясувалося, на трасі, на одній із зупинок, з автобуса вийшли жінка та чоловік, які, вочевидь, і захопили з собою чужу сумку. Правоохоронці швидко встановили їхні дані та затримали пару.

"Під час подальших дій зʼясувалося, що 37-річний чоловік хотів зробити подарунок подрузі та викрав із багажного відділення валізу. Коли жінка побачила вміст багажу, то взяла з нього лише парфуми. Інші речі вони викинули у придорожню канаву", - пише видання.

Офіцери знайшли викрадене майно на суму майже 2 тисячі злотих. Тепер 37-річний закоханий відповідатиме перед судом як рецидивіст, адже це була не перша його крадіжка. Йому загрожує до 7,5 років позбавлення волі, а 50-річній подрузі - до 5 років.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...