Хотів зробити подарунок коханій: У Польщі чоловік поцупив чужу валізу з автобуса

Працівники поліції затримали 37-річного чоловіка, який викрав дорожню валізу з автобуса сполученням Козеніце-Варшава, аби подарувати її подрузі. Про це повідомляє In Poland, передають Патріоти України.

Пасажирка автобуса сполученням Козеніце-Варшава лише на кінцевій зупинці помітила, що її багажу немає. "Коли вона хотіла забрати валізу, яку мала брати з собою в закордонну поїздку, виявилося, що багажу немає. Злодій вкрав одяг, фотоапарат і косметику", йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з Козеніце знайшли всіх інших пасажирів, які їхали цим рейсом. Як зʼясувалося, на трасі, на одній із зупинок, з автобуса вийшли жінка та чоловік, які, вочевидь, і захопили з собою чужу сумку. Правоохоронці швидко встановили їхні дані та затримали пару.

"Під час подальших дій зʼясувалося, що 37-річний чоловік хотів зробити подарунок подрузі та викрав із багажного відділення валізу. Коли жінка побачила вміст багажу, то взяла з нього лише парфуми. Інші речі вони викинули у придорожню канаву", - пише видання.

Офіцери знайшли викрадене майно на суму майже 2 тисячі злотих. Тепер 37-річний закоханий відповідатиме перед судом як рецидивіст, адже це була не перша його крадіжка. Йому загрожує до 7,5 років позбавлення волі, а 50-річній подрузі - до 5 років.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...