Ховала кілька років від усіх: Популярна українська співачка раптом зізналася, що у неї є дитина (відео)

Учасниця дуету ANNA MARIA зізналася, що у неї є дитина. Вона приховувала цю інформацію кілька років і зважилася розповісти про це у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна", передають Патріоти України.

Одна з сестер Опанасюк розповіла, що 4 роки тому вийшла заміж за свого давнього друга Вадима. Марія розповіла, що Вадим старший за неї на 10 років і багато років їх пов'язувала дружба. Раніше він працював ді-джеєм, але став звукорежисером, щоб більше часу проводити з коханою. Зараз Вадим працює з дуетом ANNA MARIA, а також з іншими українськими артистами. А три роки тому у Марії та Вадима народилася дитина.

"Ми, до речі, до цього моменту ніде і ні з ким про це не говорили, і ми не писали про це у своїх соцмережах. У мене є маленький син. Йому вже виповнилося 3 роки. Я думаю, що зараз багато хто навіть із наших друзів будуть в шоку. Ми виступали в Буковелі, там ще був Влад Яма, у нас тоді ще не було няньки, і дитина просто в колисці спала в гримерці. І ми попросили Влада Яму просто побути з дитиною 15 хвилин, поки ми на сцені. Він погодився", - розповіла на каналі "Україна" Марія Опанасюк.

Варто відзначити, що Марія виступала на сцені практично до самих пологів, але ретельно приховувала своє становище завдяки дизайнерам. Їй шили спеціальні костюми, у яких живіт було зовсім не видно. А на перші гастролі сім'я вирушила, коли синові було всього один місяць.

Дует ANNA MARIA став дуже відомий в Україні після скандалу на Євробаченні півтора року тому. Сестри Опанасюк дали інтерв'ю, в якому не змогли однозначно відповісти на питання: "Чий Крим?" Пізніше стало відомо, що батьки співачок живуть досі в окупованому Криму і навіть займають відповідальні пости.

"Це був, напевно, найважчий період нашого життя. Це було судилище. У нас летіли камені просто по повній програмі. Ми читали ці коментарі в інтернеті, плакали, у нас була страшна депресія", - розповіли сестри Опанасюк.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...