Ховав під своїм крилом та грів: Гусак став турботливою "матусею" для маленького цуценяти (фото)

Користувачів соціальних мереж неймовірно вразило фото із турботливим гусаком. Усе через те, що птиця обіймала цуценя, передають Патріоти України.

Автор світлин розповів, що в холодний дощовий ранок побачив гусака та новонароджене цуценя. Птаха взяла крихітку під своє крило та намагалася зігріти, а також сховати від зливи. Завдяки такому затишку та турботі, малюк навіть заснув.

Чоловік зізнався, що спочатку вважав, ніби гусак напав на цуценя. Проте згодом переконався, що птиця його захищає. Важливо, що допис доповнили після розповсюдження історії. "Ми раді повідомити, що невдовзі після того, як світлини були завантажені у фейсбук, цуценя і гусака разом усиновили. Тепер вони матимуть міцну дружбу в домашніх умовах. Тепер вони нерозлучні", – повідомив автор публікації.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...