Ховався біля магазину: У Львові лось влаштував справжній переполох (відео)

Дикий лось бігав містом Сокаль під Львовом і ховався від людей. Городяни помітили тварину і записали її переміщення на відео. Відеоролик, знятий на місці події, опублікував користувач з ніком Ігор Сидор у YouTube, передають Патріоти України.

Як повідомляється, в результаті відвідування міста Сокаль, лось не постраждав. Про те, як тварина з'явилася в місті – не ясно. Відомо тільки, що лось благополучно перетнув проїжджу частину і сховався в кущах біля магазину. Звідти його спровадили в ліс.

На кадрах видно, як молодий лось спочатку забіг у приватний двір, але його звідти вигнали. Після цього поруч заробив трактор, і перелякана тварина впала з придорожньої стінки. На щастя, лось не отримав травм. Пізніше його вдалося за допомогою лісників та мисливців спровадити в ліс.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...