Хресна хода Московського патріархату спричинила транспортний колапс в Одесі (відео)

У четвер, 8 липня, парафіяни Московського патріархату вирішили влаштувати під Одесою хресну ходу через трасу інтенсивного руху, чим паралізувала транспортне сполучення. Про це свідчать оприлюднені у соцмережах фото та відео, зазначають Патріоти України.

У ході взяли участь сотні людей, повністю зайнявши одну з двох смуг, у зв’язку з чим правоохоронцям довелося перекрити цю ділянку траси, що спричинило справжній транспортний колапс.

У московському патріархаті заявили, що таким чином парафіяни вирішили дістатися до села Маринівка, де розташований Свято-Покровський скит.

У свою чергу водії, як свідчить Думська, застрягли у багатокілометровому заторі аж до Дніпропетровської дороги.




"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...